Header

Varme

Installering av varmekabler

Varmekabler som gulvvarme er vår anbefaling for de aller fleste gulv. Det gjelder både i nye hus og ved oppussing av eksisterende hus. Varmekabler gir gode muligheter for regulering av en jevn varme.

Behagelig gulvvarme

Gode varmeløsninger gir deg både behagelig innemiljø og bedre økonomi. De kan gi deg høy komfort og god energiutnyttelse. Det finnes også flere alternative systemer for automatisk styring av varmeanlegget ditt. Slike automatiserte løsninger kan også gi deg rett på økonomisk støtte.

Lavere strømforbruk og økt komfort

Devilink er en type trådløs varmestyring. Systemet består av en sentralt plassert styringsenhet som kontrollerer romfølere og termostater i hele boligen. Det betyr at du kan styre varmen i alle rom fra et sentralt sted.

I tillegg vil du kunne kontrollere temperaturen automatisk etter hvilken tid på døgnet det er, om du er hjemme eller på ferie osv.

De samme funksjonene er også mulig å få til med et smarthus-anlegg, som i tillegg har mange andre løsninger integrert i samme system.

Les mer om våre løsninger for smarthus her.

Støtte fra Enova

Du vil kunne oppnå et lavere strømforbruk, og økt komfort med intelligent trådløs varmestyring. Enova støtter slike miljøvennlige og energibesparende tiltak økonomisk.

Les mer hos Enova.