Header

El-kontroll

Å få utført en el-kontroll, eller el-sjekken som vi også kaller den, av boligen din kan sammenlignes med å ta NAF-test på bilen.

Når testen er gjennomført får man en tilstandsrapport på hvilke feil/mangler man har på bilen som bør utbedres for at kjøretøyet fortsatt skal være ett sikkert fremkomstmiddel for hele familien.

En tilsvarende rapport vil vår elektriker kunne utarbeide for din bolig i forbindelse med en el-kontroll.

Eldre boliger

Spesielt i eldre boliger er det viktig å få utført en el-kontroll. Elektriske anlegg har ikke evig levetid, samtidig som strømforbruk/behov stadig øker.

En familie på fem har for eksempel helt andre krav til det elektriske anlegget enn et eldre ektepar. Har du kjøpt deg ny bolig, vil en kontroll av det elektriske anlegget være en god investering. Det vil avdekke potensielle farer, og gi en oversikt over hvilke oppgraderinger som eventuelt trengs.

Oppussing av bolig

Hvis man går med planer om å pusse opp en gammel bolig eller leilighet kan det være en veldig god investering å få utført en el-kontroll.

Man kan danne seg et bilde av nødvendig kostnad for å få el-anlegget opp mot dagens krav, samtidig som man kan få tips til løsninger for eventuelle utvidelser.

Salg av bolig

Ved salg av bolig vil en el-kontroll være en ekstra sikkerhet for både kjøper og selger. Dette er, sammen med rør og våtrom, er ofte en av de områdene som kan slå hardest ut, dersom det er uoppdagede feil og mangler.

Skal du selge bolig, og kan skilte med enn prikkfri rapport fra Os Elektro, vil du kunne gi trygghet til potensielle kjøpere.

Bestille El-sjekken?

En av våre elektrikere kommer da hjem til deg etter avtale. Bruk gjerne skjemaet for å ta kontakt med oss!